Eveniment deosebit de important pentru liceenii din județul Neamț, organizat mâine, 14 februarie, la Cinema Mon Amour

Pentru că tot mai mulți tineri cad în capcana consumului de stupefiante, autoritățile din județul nostru vor să facă tot ce le stă în putință pentru a preveni posibilele tragedii. Elevii liceelor din Neamț sunt invitați să participe la un eveniment foarte important: o Conferință cu titlul „Drogul, calea spre infern”.

Îi vom avea alături pe partenerii noștri avocați din Baroul Neamț, alături de care derulăm deja proiectul de succes „Fii avocat în școala ta!”. Le mulțumesc pe această cale doamnelor avocat Anca Sandu și Mirela Merlușcă!

Le va vorbi elevilor noștri și comisarul şef de poliţie Cătălin Ţone, şeful Serviciului Antidrog din Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti. De ani de zile, luptă din toate puterile contra drogurilor și a coordonat importante operațiuni de destrămare a rețelelor de traficanți de stupefiante.

Pe lângă acțiunile de modernizare a unităților de învățământ, pe lângă proiectele prin care vrem să reducem abandonul școlar și violența în școli, mă preocupă și această problemă, a consumului de substanțe psihoactive în rândul tinerilor noștri. Vreau să le spunem foarte clar care sunt efectele acestora și cum își riscă viitorul dacă o iau pe un astfel de drum. Este în primul rând o acțiune de prevenire. Menirea noastră, ca dascăli și ca inspectorat, este să avem grijă de copii și să îi susținem.

Așadar, dragi elevi, vă aștept pe 14 februarie, la ora 13.00, la Cinema Mon Amour!”, a transmis Florentina Moise, Director General al Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate