Eveniment deosebit în această toamnă: CONCURS INTERNAȚIONAL DE DANS, la Piatra Neamț

În perioada 30 septembrie-1 octombrie, ASOCIAȚIA Club Sportiv Ray’s Dance organizează sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, în Sala Polivalentă din Piatra-Neamț, opt competiții internaționale (WDSF Open Junior II Latino și WDSF Open Junior II Standard, WDSF Open  Internațional Adult Latino și WDSF Open Internațional Adult Standard,WDSF Open Rising Star Standard și WDSF Open Rising Star Latino și WDSF OPEN Youth Latino, WDSF Open Youth Standard) dar și cea de-a IV-a ediție a Romanian Dance Festival.  

Prin intermediul acestui eveniment internațional, Piatra-Neamț va reuni sub cupola Sălii Polivalente peste 700 de sportivi din străinătate dar și din România. Cu ocazia Romanian Dance Festival, în Piatra-Neamț vor sosi sportivii din orașe precum: București, Brașov, Timișoara, Piatra Neamț, Galați, Bacău, Suceava, iași, Ploiești, Pitești, Constanța, Satu Mare, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Oradea, etc. Competiția va fi jurizată de cei mai valoroși arbitri internaționali, cu o vastă experiență și expertiză. 

De asemenea, WDSF Internațional Adult Latin și WDSF Internațional Adult Standard sunt două competiții la care se vor înscrie la linia de start unii dintre cei mai buni concurenți din categoria de vârstă 19-34 de ani. 

Concursurile vor cuprinde o gamă variată de competiții, sportivii având posibilitatea de a se înscrie la cele 7 categorii de vârstă ( 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 18-18 ani, 19-35 ani și peste 35 ani-categoria Senior), aceștia dansând două secțiuni de dans: latino americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble și jive) și dansurile standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox și quick step). Toți finaliștii vor fi premiați cu diplome, cupe, medalii și cadouri. 

Un astfel de eveniment, de o asemenea amploare, aduce cu sine pe lângă plasarea municipiului Piatra-Neamț și a județului Neamț pe orbita recunoașterii internaționale si înscrierea sa in calendarul competițional mondial. 

Și in acest an vom avea lângă noi tinerii speciali din cadrul ASPNS-Luceafărul, care vor prezenta un moment plin de emoție și gingășie, pregătit cu multă dăruire alături de antrenorii Clubului Sportiv RAY’S Dance- Andrei Scrab și Andreea Scrab. 

In a doua zi de concurs, pe data de 1 Octombrie, in cadrul Galei de deschidere, ii va fi decernat titlul de Ambasador al competiției, Domniei Sale Nicolae de România, nepotul Regelui Mihai, care ne onorează și in acest an cu prezenta și susținerea Sa.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate