Eveniment rutier cu victime, pe Strada Smirodava – Două persoane au ajuns la spital

La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 22:20, polițiștii Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Smirodava, în municipiul Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie , în vârstă de 31 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe strada Smirodava ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând într-un copac de pe spațiul verde.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unui bărbat în vârstă de 42 de ani, pasager în autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”, a declarat Insp. Ciofu Ramona.

În jurul orei 22:20, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Smirodava din municipiul Roman.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD) și SAJ.
Un autoturism în care se aflau trei persoane (doi adulți și un copil) a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac de pe spațiul verde. Toate cele trei persoane s-au autoevacuat.
Două persoane, o femeie și un bărbat, au necesitat îngrijiri medicale. Aceștia au fost preluați de echipajele SMURD și SAJ și transportați la CPU Roman.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate