Eveniment rutier în Păstrăveni – un bărbat a fost transportat la spital

Imagine ilustrativa

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Păstrăveni.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Păstrăveni, se deplasa în calitate de biciclist pe strada Principală, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară, față de un autoturism ce circula în fața sa, condus de un bărbat, de 48 de ani.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la o unitate medicală.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier, a transmis Sinsp. Ramona CIOFU – IPJ Neamț.

14.09.2022, ora 07:58, Rădeni – Păstrăveni, accident rutier cu o victimă sex masculin, 47 luni, diagnostic: TCC cu PC prin accident rutier, traumatism hemitorace stâng; victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ; din CPU victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ.

SAJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate