Eveniment special pentru deschiderea sezonului MOTO, la Piatra Neamț

Odată cu trecerea la sezonul cald, motocicliștii din Neamț vă invită să luați parte la un eveniment – spectacol organizat cu sprijinul Primăriei Piatra Neamț, al Serviciului Rutier Neamt și SAJ Neamt, ce va avea loc în aer liber duminica pe data de 28 aprilie în Piața Ștefan cel Mare din Piatra Neamț, o acțiune care se derulează sub egida Campaniei de prevenire a accidentelor rutiere cu implicarea motocicliștilor, desfășurată la nivel național.

„Dorim ca prin această acțiune de conștientizare, sa anunțam revenirea în trafic după pauza condiționată de sezonul rece, prilej cu care sa începem un nou sezon moto prin abordarea unui stil de condus conform normelor de conduita preventiva atât în rândul motocicliștilor, cât și a celorlalți participanți la trafic.” au declarat organizatorii.

În cadrul evenimentului începând cu ora 11:00, se vor împărți materiale cu caracter preventiv, se vor putea admira atât motocicletele participanților cât și a partenerilor care expun pentru prezentare cele mai noi modele de motociclete la standurile acestora, va avea loc un curs de prim-ajutor susținut de SAJ Neamț, în cazul unui motociclist victimă a unui accident rutier „Ce facem noi pana ajunge Ambulanța?”, se va desfasura un CONCURS CU BICICLETE PENTRU COPIII cu varsta de 3 – 4 ani la care se vor înmâna premii tuturor participanților, însă pentru cei de pe podium sunt pregătite premii speciale. Cireașa de pe tort: un Spectacol de stunt moto susținut de o echipa de cascadori special invitata din Ungaria.
Acțiunea motocicliștilor va implica și o campanie umanitara cu strângere de fonduri pentru un coleg motociclist a cărui stare de sănătate nu ii permite sa fie alături de camarazii lui.
Evenimentul se va încheia cu parada motocicliștilor pe traseul Piața Ștefan cel Mare – Orhei – Mihai Viteazu – Fermelor – gral Nicolae Dascalescu – Dimitrie Leonida – Ștrand.

Așadar, duminica 28 aprilie începând cu ora 11:00, motociclistii din Neamt va invita în Piața Ștefan cel Mare din Piatra Neamț alături de cei mici, pentru a va introduce în lumea celor pe 2 roti.

Mai multe detalii cu privire la eveniment cât și la regulamentul de înscriere și participare la concurs a copiilor, puteți găsi pe pagina de Facebook ALEGE VIATA – 2024 – Piatra Neamt sau accesând link-ul : https://www.facebook.com/share/AHz15HpbjYgbEkSG/

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate