Exemplu de perseverență: Un bărbat din Neamț a fost judecat pentru mai multe fapte comise în aceeași zi

La data de 18 septembrie a.c., bărbatul de 38 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Astfel, la data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 21:00, cu ocazia activităților specifice desfășurate pe raza localității Poienari, polițiștii au identificat în trafic un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde în prezența medicului a refuzat recoltarea acestora.

Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18:00, bărbatul în cauză aflându-se în incinta unui bar, din localitatea Bozieni, ar fi provocat scandal, aplicând mai multe lovituri unui bărbat, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În urma administrării materialului probator, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, lovire sau alte violente şi tulburarea ordinii şi liniștii publice.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate