Experiență și determinare. Nicu Chirilă, candidatul susținut de Harpa și PSD pentru a redeveni primarul comunei Ruginoasa

Nicu Chirilă este convins că poate face mai mult pentru comunitate și asta îl motivează să aspire la reîntoarcerea în funcția de primar, unde poate aplica experiența și pasiunea sa pentru binele comunității locale.

“El este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Ruginoasa! Un om cu vastă experiență administrativă, determinat și dedicat să îmbunătățească viața oamenilor locului.”, informează Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judetean.

De profesie jurist, cu o carieră dedicată administrației locale, Nicu Chirilă a jucat un rol cheie în înființarea comunei Ruginoasa prin referendum, în cadrul primului său mandat, și, în perioada 2008-2019, a contribuit la dezvoltarea Ruginoasei prin atragerea de fonduri europene, construcția de drumuri, reabilitarea școlii și a dispensarului, construcția centrului cultural, modernizarea rețelei de iluminat public și organizarea de evenimente sociale și culturale.
Experiența sa ca administrator public este marcată de provocări, obstacole, dar și realizări semnificative.

“Mult succes, Nicu! Pentru Ruginoasa, vei avea în mine un partener de nădejde după alegeri, în calitate de președinte al C.J. Neamț, la fel ca toți primarii din județul nostru minunat!”, transmite Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamt.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate