Explorând Educația în Aer Liber: Experiența cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ‘’Vasile Mitru’’ în Proiectul Erasmus

În perioada 31 iulie- 4 august 2023, în cadrul proiectului cu nr. 2022-1-RO01-KA121-SCH-000052562, aferent anului II de finanțare din Acreditarea Erasmus, 5 cadre didactice de la Școala Gimnazială ‘’Vasile Mitru’’, Tașca, au participat la cursuri de formare pe tema Outdoor Education, organizate de ITEACH ITL INSTITUTE Istanbul, Turcia.

Cursul de formare a avut ca obiectiv principal conștientizarea în rândul cadrelor didactice a beneficiilor educației în aer liber și ale învățării experiențiale. Activitățile specifice au evidențiat importanța familiarizării elevilor cu diverse elemente din natură care au un bogat potențial pentru învățare și rolul educației de tip ’’outdoor’’ în  crearea stării de bine și creșterea încrederii și a motivației elevilor.

Următoarea experiență Erasmus în cadrul Acreditării va fi dedicată direct elevilor, prin participarea acestora la activități de învățare în școli din țări europene.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate