Expoziția temporară  „Telefoanele mobile și mineralele lor” la Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț

Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare și GSM-ZONE din Iași (reprezentat de domnul Marian Abutoaiei), au plăcerea de a vă invita să descoperiți o lume fascinantă în cadrul unei expoziții inedite care evidențiază legătura esențială dintre mineralele extrase din adâncurile Pământului și dispozitivele pe care le folosim în viața de zi cu zi, în special telefoanele mobile.

Expoziția se va desfășura la Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț în perioada 09 februarie – 10 aprilie 2024. Vernisajul va avea loc în data de 09 februarie 2024, începând cu ora 12.

Prin intermediul acestui proiect expozițional, ne propunem să aducem în prim-plan povestea captivantă a evoluției telefoanelor mobile în perioada 1994-2014 și, în același timp, să subliniem importanța resurselor minerale în fabricarea acestor dispozitive tehnologice omniprezente în societatea contemporană. Expoziția evidențiază rolul resurselor minerale în fabricarea acestor aparate și în evoluția umană

Vizitatorii vor avea ocazia de a explora diverse modele de telefoane mobile reprezentative pentru perioada menționată, ilustrând astfel progresul tehnic și estetic în domeniul comunicațiilor mobile.

Vă așteptăm cu drag să participați la vernisajul expoziției în data de 09 februarie 2024, începând cu ora 12, și să vă bucurați de această incursiune fascinantă în lumea mineralelor și a evoluției tehnologiei mobile.

transmit organizatorii

Curatori: muzeograf Sorin Prisăcariu, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, muzeograf Oana Maria Balan, Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate