Falimentarii de la PNL Neamț scapă telegondola de la faliment și marmota învelea ciocolata

De ceva timp, domnul primar Carabelea și echipa sa de liberali prezintă cum vor să salveze telegondola și firma Perla Invest, dar nu pot face asta de răul PSD-iștilor.

Realitatea este alta. Ei nu pot salva telegondola nu din cauza consilierilor din opoziție, ci pentru simplu fapt că nu sunt capabili și vom argumenta această opinie.

PNL Neamț este oglinda firmei care administrează telegondola. Cei de la organizația PNL Neamț au făcut o sumedenie de datorii înainte de campanie, unii s-au îmbogățit sifonând din banii de la organizația PNL, astfel încât, exact ca la Perla Invest, organizația PNL Neamț e acum într-un fel de faliment. PNL Neamț are la această oră conturile blocate, datorii pentru care bat executorii la ușă, taxe și impozite neplătite. PNL Neamț este la această oră fix într-o situație similară ca cea a firmei Perla Invest ce administrează telegondola.

Oare cum cred primarul Carabelea și echipa sa de la PNL că ar putea avea vreodată o idee bună de a salva de la faliment telegondola sau orice firmă de pe lumea aceasta dacă ei nu sunt în stare să își scoată propria organizația locală PNL din faliment și stau de ani de zile cu conturile blocate, cu datorii neachitate, taxe și impozite neplătite? Dacă ei nu sunt în stare să se salveze, cum să salveze pe altcineva? Sunt ca un fel de salvamari care nu știu să înoate.

Spuneți dumneavoastră dacă nu este de râs cum vin falimentarii să dea lecții despre cum să se salveze telegondola de la faliment?

I.R.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate