Familia lui Gabriel, copilul înecat în Bistrița, are nevoie de sprijin pentru înmormântare. Apelul Asociației „Născută Înger” Piatra-Neamț

Apele Bistriței i-au luat ieri viața lui Gabriel, un copil de doar 14 ani, din Costișa. Despre acest caz dramatic și intervenția fără succes a salvatorilor am scris aici – click.

Din cinci copii, familia a mai rămas doar cu patru. Gabriel și-a pierdut viața încercând să o salveze pe cea a fratelui său mai mic. Din păcate, scăldatul în locuri nepermise și nesupravegherea copiilor pot conduce la tragedii în care, oricât s-ar încerca, viața nu mai poate fi redată victimei.

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a fost în decursul anilor alături de această familie vulnerabilă din Costișa, ajutându-i periodic cu alimente, haine și cele necesare. Au decis să sprijine această familie, deoarece copiii erau bine crescuți, iar Gabriel, cel mai mare dintre frați, era stâlpul casei. Era un copil de nota 10 și îi ajuta pe părinți și pe frați.

Familia lui Gabriel este distrusă și se pregătește să îl conducă pe ultimul drum. Fiind o familie cu posibilități reduse, Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț se va implica în organizarea funeraliilor.

Carmen Suciu, de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a transmis:

„Zbor lin către ceruri, Gabriel, îngere! Gabriel avea 14 ani! Ieri și-a salvat fratele de la înec cu prețul vieții! Părinții săi au nevoie de ajutor, noi îi susținem de ceva timp. Sunt oameni muncitori, dar care nu răzbat singuri. Azi, Gabriel este un înger alături de îngerii lui Dumnezeu! Haideți, împreună, să le dăm o mână de ajutor!

Cei care doriți să ne ajutați să-l putem înmormânta creștinește cu mențiunea: „Gabriel înmormântare” o puteți face astfel:

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22
  • Revolut 0742451007

Condoleațe familiei!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate