Fără niciun stres: un șofer care a acroșat un bărbat ce repara un autoturism, și-a văzut liniștit de drum/Poliția l-a depistat la scurt timp (NEAMȚ)

La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 19:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, urmat de părăsirea locului evenimentului.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că in timp ce un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Târgu-Neamț, repara un autoturism oprit, fiind întins pe partea carosabilă, ar fi fost acroșat de un autoturism care și-ar fi continuat deplasarea.

Bărbatul de 52 de ani împreuna cu proprietarul mașinii pe care o repara au plecat în urma autoturismului implicat în evenimentul rutier, dar după discuții purtate în contradictoriu cu persoana bănuită de producerea accidentului, acesta a plecat într-o direcție necunoscută.

Victima a fost  transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În jurul orei 20:00, polițiștii au identificat atât autoturismul implicat in eveniment cât și persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Agapia. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate