„Felicitări, dragii noștri elevi, pentru bucuria adusă școlii nemțene!” (Florentina Luca Moise, Inspector Școlar General)

Începând cu luna ianuarie 2023, s-a dat startul concursurilor și olimpiadelor școlare, în conformitate cu prevederile Calendarului olimpiadelor naționale școlare – 2023, aprobat prin OME nr. 24347/19.01.2023.

La nivelul județului Neamț, au participat 8891 elevi la etapa locală, din care s-au calificat la etapa județeană 3620 de elevi. La disciplinele pentru care s-a organizat etapa județeană, 35 de elevi au obținut Premiul I, 35 de elevi au obținut Premiul al II-lea, 30 de elevi au obținut Premiul al III-lea și 10 elevi au obținut Mențiune. La etapa zonală/națională, s-au calificat 64 de elevi.
Felicitări, dragii noștri elevi, pentru bucuria adusă școlii nemțene!
Felicitări, stimați profesori și distinși părinți! Olimpiada este o competiție a Excelenței, prin care recunoaștem valoarea și implicarea colegilor profesori, modul în care ei formează competențe și stimulează creativitatea! Doresc mult succes tuturor elevilor olimpici, participanți la etapele județene și naționale din acest an școlar!
”, a transmis Florentina Luca Moise, Inspector Școlar General.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate