Femeie din Piatra-Neamț urmărită internațional, depistată ieri în oraș. Un alt nemțean cu mandat european de arestare, prins de Poliție

La data de 20 feburarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat, în municipiul Piatra Neamț, o femeie de 32 de ani, din Piatra Neamț, care era urmărită la nivel internațional.

Pe numele acesteia era emis de autoritățile judiciare din Italia un mandat european de arestare, pentru mai multe infracțiuni de furt.

Aceasta a fost prezentată de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore, fiind încarcerată în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi, persoana în cauză urmează a fi prezentată Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

***

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe bulavardul Roman Mușat, din municipiul Roman, un bărbat, de 44 de ani, din aceeași localitate, care era urmărit la nivel internațional.

Pe numele acestuia, era emis de autoritățile judiciare din Slovenia un mandat european de arestare, pentru săvârşirea mai mulotr infracțiuni de furt.

Acesta a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi, persoana în cauză urmează a fi prezentată Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate