Femeie salvată de intervenția promptă a polițiștilor ieșeni (FOTO)

Zilele trecute, Alin și Cosmin, polițiști în cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași erau de serviciu, când un apel 112 semnala un incendiu într-o locuință, cu o persoană în interior. Era echipajul cel mai apropiat de locul indicat, motiv pentru care s-a deplasat de îndată într-acolo. Pe scara blocului era fum… pe fereastra bucătăriei ieșea, de asemenea, un fum gros… Apelanta le-a spus colegilor că, cel mai probabil, vecina ei este inconștientă în locuință, deoarece nu-i descuie ușa.

Cei doi polițiști au spart de îndată ușa apartamentului, observând femeia inconștientă în dreptul intrării de la bucătărie. Pe aragaz ardea o oală. Au oprit aragazul, au scos imediat persoana din casă și au dus-o în apartamentul apelantei, punând-o în poziția de siguranță. I-au verificat semnale vitale și au constatat că femeia respira. Cel mai probabil era intoxicată cu fum și făcuse un atac de panică. Ulterior, aceasta a fost preluată de echipajul medical ajuns la fața locului și dusă la o unitate medicală. A doua zi a fost externată.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Iași le-a transmis felicitări celor doi polițiști pentru intervenția promptă, care a dus la salvarea femeii! Alin și Cosmin sunt agenți de poliție în cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași din anul 2022, unde au fost repartizați după absolvirea Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr,, Câmpina.

Vezi mai multe știri pe Știri Naționale.

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate