Festivalul ceaunelor, Tarcău, ediția I

Anunț important pentru toți iubitorii sportului și ai bucatelor tradiționale!

Victoria Tarcău:

Pe data de 22 iulie, vă invităm cu drag la evenimentul nostru de inaugurare a terenului din Luncuță, care va fi marcat de un festival special – „Festivalul ceaunelor”!

Pe lângă un decor spectaculos și atmosferă prietenoasă, festivalul nostru va include o mulțime de activități captivante, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de ziua de vară. Iată câteva dintre surprizele pregătite pentru voi:

Turneu de minifotbal: Dacă sunteți pasionați de fotbal și doriți să vă măsurați forțele cu alți jucători entuziaști, acest turneu este perfect pentru voi. Înregistrați echipa voastră și pregătiți-vă pentru meciuri pline de suspans!

Turneu de volei: Pentru cei care preferă voleiul, avem pregătit un turneu captivant în care veți putea arăta abilitățile voastre pe terenul proaspăt inaugurat. Alăturați-vă și concurați cu alți pasionați de acest sport!

Cel mai delicios ceaun: Haideți să ne demonstrați talentele culinare! Vom organiza un concurs pentru cel mai delicios ceaun, unde veți putea pune în valoare rețetele voastre tradiționale și să impresionați juriul cu aromele savuroase.

Pentru aceste 3 probe de mai sus este nevoie să vă înscrieți la următorul link:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScaU9jQ1al…/viewform…

Plimbare cu ponei: Pentru cei mai mici participanți, avem pregătită o atracție specială – plimbarea cu ponei! Copiii vor putea să se bucure de o experiență fermecătoare și să se simtă ca adevărați cavaleri sau călărețe.

Pe lângă aceste activități principale, veți avea parte și de multe alte surprize și distracții pe parcursul întregii zile! Festivalul „Ceaunelor” va fi o ocazie perfectă de a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni.

Salvați data de 22 iulie în calendar și pregătiți-vă să vă alăturați nouă în Luncuță pentru un eveniment memorabil! Așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm împreună de sport, mâncare delicioasă și momente pline de voie bună!

Locația evenimentului: Terenul din Luncuță

Ora de începere: 10:30 dimineața

P.S. Nu uitați să vă aduceți buna dispoziție și chef de distracție! Vă așteptăm!

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate