Festivalul „Micul Picasso“, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește Festivalul „Micul Picasso“ al Școlii de Artă „Gogu Craiu“, dotat cu Trofeul „Pensonul de aur“, sâmbătă, 17 decembrie 2022, de la ora 11:00 și de la ora 17:00, în Sala Cupola și spațiul expozițional de la parterul Corpului A.

„Festivalul „Micul Picasso”, ajuns în acest an la ediția a XI-a, aduce pe simezele Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu” Neamț tablourile micilor artiști ai Școlii de Artă „Gogu Craiu”. Sfârșitul anului este un prilej bun pentru a răsplăti atât talentul, cât și dăruirea, efortul depus pentru realizarea operelor de artă.

Împărțiți pe grupe de vârstă, copiii expozanți ne invită într-un periplu prin istoria artei, încântându-ne cu lucrări realizate în diverse tehnici și curente (compoziția decorativă, fovismul și cubismul). În lucrul cu micii artiști primează calitatea, seriozitatea și diversitatea temelor!“, au precizat membrii fondatori Crina și Lucian Gogu Craiu, profesor gradul 1 în educație și membru titular al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate