Festivitatea de deschidere a Clubului Copiilor din Târgu Neamț, sâmbătă la ora 11:00

Reprezentanții Clubului Copiilor Târgu Neamț au anunțat cu entuziasm că festivitatea de deschidere a clubului va avea loc sâmbătă, 23 septembrie 2023, la ora 11. Comunitatea este invitată să descopere universul minunat al activităților practice și aplicate, oferite în cadrul diverselor cercuri prezentate în ofertă.

Prin intermediul unui mesaj special adresat copiilor, reprezentanții clubului au transmis că sunt nerăbdători să îi întâmpine la această festivitate, unde vor putea să se înscrie și să participe la mai multe cercuri. Cursurile sunt complet gratuite și sunt programate să se desfășoare în timpul liber al copiilor, oferindu-le ocazia să exploreze pasiuni noi și să-și dezvolte abilitățile într-un mediu prietenos și educativ.

Echipa dedicată de profesori inimoși din cadrul Clubului Copiilor Târgu Neamț promite o varietate de activități frumoase și interesante, care vor captiva și vor încuraja creativitatea copiilor într-un mod educativ și distractiv.

„Dragi copii,

Vă așteptăm cu bucurie și entuziasm pentru a descoperi lucruri minunate, practice, aplicate la cercurile prezentate în ofertă. Cursurile sunt gratuite, se desfășoara în timpul vostru liber și vă puteți înscrie la mai multe cercuri.

Dorim să pășiți pragul Clubului Copiilor Târgu Neamț ca de fiecare dată, cu mult drag, unde o echipă de profesori inimoși vă propune o diversitate de activități frumoase și interesante!”

au transmis reprezentanții clubului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate