Fetiță lovită de un camion pe DN2 – E85. Din cauza leziunilor suferite s-a decis transportul la spitalul din Iași (NEAMȚ)

La data de 15 decembrie, în jurul orei 16:10 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN2-E85, în localitatea Gherăieștii Noi.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 41 de ani, cetățean turc, conducea un ansamblu de vehicule pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi acroșat o minora, în vârstă de 14 ani, din Gherăiești, ce se deplasa cu o bicicletă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier, a transmis Sinsp. Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Potrivit SAJ Neamț, micuța a fost transportată la Iași cu următoarele leziuni:

15.12.2022, ora 16:18, Gherăieştii Noi, accident rutier cu o victimă sex feminin, 14 ani, acroşată de un tir, diagnostic: politraumatism cu TCC cu PC, plagă prin strivire gambă stângă, traumatism abdominal prin accident rutier. Victima a fost transportată de un echipaj cu medic la Spitalul Sf.Maria Iaşi.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate