Filmul unui accident, surprins de Poliție: șoferul a refuzat să oprească la semnalul regulamentar iar în final, după o urmărire sănătoasă, s-a oprit în stâlp (VIDEO/NEAMȚ)

La data de 20 august, în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, au depistat un autoturism ce se deplasa cu viteza de 86km/h.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, procedându-se la urmărirea acestuia, până pe strada Cutului, unde autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, acroșând un stâlp din lemn.

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Pe timpul desfășurării urmăririi, autoturismul a fost înregistrat cu viteza de 119 km/h.

Conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani, din Dumbrava Roșie, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.480 lei, fiind dispusă măsura suspendării permisului de conducere, pe o perioadă de 120 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate