Firma care gestionează adăpostul de câini din Piatra-Neamț cere mai mulți bani de la primărie

În ședința de Consiliu Local Piatra-Neamț care va avea loc pe 12 februarie, pe ordinea de zi este un proiect de hotărâre prin care se majorează valoarea contractului de gestiune prin concesiune a serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân cu suma de 276.302 lei, respectiv cu 9.95% din valoarea contractului.

Această majorare se va face prin act adițional la contractul încheiat cu Salubritas, firma care se ocupă de adăpostul de câini din Piatra-Neamț. Legea prevede că se poate majora valoarea contractului fără o nouă procedură de atribuire cu o sumă mai mică de 10% din valoarea concesiunii inițiale.

Suma a fost cerută de Salubritas pentru „a se evita lipsa fondurilor financiare pentru următoarele luni din contract (…) Justificarea majorării contractului reiese din diferența dintre cantitățile estimate inițial și cele realizate în urma derulării contractului pe o perioadă de 17 luni. S-a constatat că numărul de câini capturați este mai mare decât cel estimat și, implicit, numărul serviciilor specifice a fost mai mare.

Date din proiectul de hotărâre:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate