Firmele „primăriei” Piatra-Neamț – Azi, Locativserv SRL

Vom face o analiză succintă a firmelor Consiliului Local Piatra-Neamț, căci vorbim de firme ale consiliului local, nu ale primăriei sau ale primarului, dar în mentalul colectiv, și chiar și în mintea unor consilieri locali, nu este conștientizată subordonarea reală și legală a acestor firme care sunt coordonate mai mult din primărie decât din consiliul local.

Azi ne vom uita la evoluția firmei Locativserv cea care administra locuințe și spații ce aparțineau municipalității și pe care cineva a vrut să o pună pe chituci ca să o închidă și se pare că planul a mers.

În 2020, când s-a instalat noua condudere a primăriei Piatra-Neamț, firma Locativ Serv avea un profit de 24.000 lei. În următorul an, 2021, doar 6.000 lei, ca în 2022 să fie deja pe minus, cu o pierdere de 283.960 lei.

Toate poveștile și criticile sunt de prisos. Acum trei ani firma Locativ avea un profit de 24.000 lei, iar acum are o pierdere de 280.000 lei. În trei ani a ajuns de la o firmă profitabilă la una falimentară și toată situația se datorează în principal deciziilor luate la nivel politic local.

Pentru o corectă informare, e bine de menționat că declinul acestei societăți a început în anul 2016, când printr-o decizie nefericită rezultată în urma unor negocieri PSD-PNL, a fost forțat să demisioneze directorul de atunci, Gheorghe Căescu, care era un profesionist și a fost înlocuit cu o persoană numită politic de PSD.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate