Firmele „Primăriei” Piatra-Neamț – Azi, Perla Invest SRL

Vom face o analiză succintă a firmelor Consiliului Local din Piatra-Neamț, pentru că vorbim de firme ale Consiliului Local, nu ale primăriei sau ale primarului, dar în mentalul colectiv, și chiar și în mintea unor consilieri locali, nu este conștientizată subordonarea reală și legală a acestor firme care sunt coordonate mai mult din Primărie decât din Consiliul Local.

Azi vom analiza evoluția firmei Perla Invest. Această firmă este o gaură neagă pentru municipiul Piatra-Neamț. Deși teoretic firma a avut profit de sute de mii de lei, practic noua conducere a primăriei a băgat în această firmă milioane de lei să o salveze de la faliment total. Ar fi băgat și mai mult, dar consilierii din opoziție nu au votat nebuniile financiare propuse.

La ora actuala firma Perla Invest a ieșit teoretic din insolvență, dar datoriile cu care a rămas pe cap sunt de foarte multe milioane. Cel mai probabil, noua conducere a primăriei va încerca să facă șmecheria supremă și să cumpere de la Perla Invest sau să compenseze cu datoriile, terenuri și bunuri pe care tot primăria le-a dat acestei firme acum mulți ani. Mai pe în’elesul tuturor. Primăria a dat, de exemplu, terenul de la Baza Hipică firmei Perla Invest, firma Perla Invest a adunat datorii de milioane de lei către primărie și acum primăria va lua înapoi acel teren în cuantumul datoriilor pe care le va șterge acestei firme.

Parcursul economic al acestei firme ce administrează telegondola, baza hipică și altele este unul de manual în cazul în care se va face vreodată un manual despre cum să jefuiești un oraș și să scapi nepedepsit.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate