Firmele „Primăriei” Piatra-Neamț – Azi, Salubritas în prag de desființare

Vom face o analiză succintă a firmelor Consiliului Local din Piatra-Neamț, pentru că vorbim de firme ale Consiliului Local, nu ale primăriei sau ale primarului, dar în mentalul colectiv, și chiar și în mintea unor consilieri locali, nu este conștientizată subordonarea reală și legală a acestor firme care sunt coordonate mai mult din Primărie decât din Consiliul Local.

Azi vom analiza evoluția firmei Salubritas care, în 2020, în momentul instalării noii echipe la conducerea Primăriei Piatra-Neamț înregistra un profit de 187.494 lei, iar la finele anului 2022 această firmă declara profit doar 42.797 lei, deși cifra de afaceri îi crescuse cu aproximativ 2 milioane de lei.

Acum, cu groapa de gunoi de la Piatra-Neamț închisă, socotelile Salubritas se încurcă rău de tot, fiind pusă sub semnul întrebării supraviețuirea acestei firme. Cel mai probabil, de performantă ce a ajuns, această firmă se va desființa și serviciile prestate de ea vor fi împărțite altor firme agreate de conducerea actuală a primăriei.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate