Florentina Moise: „Am luat toate măsurile pentru ca, acolo unde zăpada și viscolul pun probleme, elevii și profesorii să poată ajunge în siguranță la școală”

Doamna Florentina Moise, Director general în cadrul ISJ a anunțat că la nivelul Inspectoratului Școlar Neamț s-au luat „toate măsurile pentru ca, acolo unde zăpada și viscolul pun probleme, elevii și profesorii să poată ajunge în siguranță la școală.”

„Sunt microbuze școlare echipate cu lanțuri, se fac eforturi pentru a transporta copiii în siguranță. Sunt însă și cazuri unde vom fi nevoiți sa diminuam orele de curs, pentru a evita orice risc.

Sunt în legătură cu toți managerii de școli din zonele unde sunt blocaje. Sper ca situația să revină cât mai curând la normal și mizez în acest sens pe sprijinul autorităților locale. Așa cum știți, județul Neamț s-a aflat sub avertizare cod galben de ninsori și viscol.

Îi asigur pe părinți că toți directorii de școli sunt la datorie, iar noi, cei de la Inspectorat, monitorizăm situația astfel încât activitatea să se desfășoare în siguranță pentru copii. Vă țin la curent!”, a transmis Florentina Moise, Director General al Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate