Florentina Moise: „Ne pregătim de oaspeți și suntem încântați și onorați! În perioada 1 – 4 martie, județul Neamț va fi gazda Olimpiadei de Informatică în echipe, etapa națională”

Ne pregătim de oaspeți și suntem încântați și onorați!”, a transmis Florentina Moise, în calitate de Inspector Școlar General.

Astfel, în perioada 1 – 4 martie, județul Neamț va avea privilegiul de a fi gazda Olimpiadei de Informatică în echipe – International Informatics Olympiad in Teams – 2023, etapa națională.

Îi felicit pe toți cei implicați și le mulțumesc organizatorilor că au ales Ținutul Neamțului. Iată ce frumos se împletesc tradiția și inovația! Lângă Curtea Domnească a lui Ștefan cel Mare, în apropierea celor mai frumoase mănăstiri din lume… vin acești tineri, acești experți în IT, viitori ingineri de soft și programatori!

Să dăm Cezarului ce e al Cezarului: lângă un olimpic stă mereu un bun dascăl! Vă felicit, dragi colegi, pentru performanță!

Un gând special pentru reprezentanții Colegiului Național de Informatică din Piatra-Neamț: felicitări pentru forța de a fi mereu în topul competițiilor! Mulțumesc pentru deschidere și responsabilitate! Alături de sponsori și de reprezentanții Consiliului Județean Neamț, sunteți parte a marii echipe a Inspectoratului Școlar, care are drept scop susținerea calității și excelenței în educație.

Abia aștept să le urez tuturor Bun Venit în Neamț!”, a transmis Florentina Moise, Inspector Școlar General în cadrul ISJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate