Florin, un băiețel din Piatra-Neamț, are nevoie de o terapie costisitoare la un logoped. Părinții cer ajutor

O familie din cartierul Speranța din Piatra-Neamț e în pragul disperării din cauza lipsurilor financiare după ce, în urmă cu doar o săptămână, Florin, băiețelul de 2 ani și 4 luni, a fost diagnosticat cu Tulburare de Spectru Autist (TSA). Soluția găsită de părinți este urmarea unor cursuri la un logoped pentru corectarea problemelor, însă e nevoie de un efort financiar lunar de minimum 1200 de lei doar pentru terapie.

Vestea asta ne-a pus la pământ, are nevoie urgentă de terapie congnitivă zilnică. Fiind mic, are șanse mari de a se recupera. Nu avem posibilitatea asta. Am găsit un logoped, dar ședința costa 60 lei, iar lunar ar ajunge 1200 lei. Până acum i-am făcut evaluarea și doar 2 ședințe de terapie, dar nu putem merge mai departe.

Tatăl copilului lucrează, dar ne descurcăm foarte greu, avem foarte multe datorii. Am făcut tot posibilul să mobilăm casa în așa fel încât să aibă copilul toate condițiile, am rămas cu plata chiriei și a întreținerii în urmă.”, spune mămica lui Florin.

Apelul disperat a ajuns până la Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț pe care mama o imploră să o sprijine pentru a-și face copilul bine:

„Vă rog din suflet, ajutați-mă să pot merge la terapii cu copilul, dumneavoastră faceți minuni. Am și pentru mâine o ședință de terapie, dar dacă mă credeți nu am cu ce să ajung în oraș. De altele nici nu mai vorbesc, lapte, pampers etc. Suntem pe zero.”, mai spune mama lui Florin.

Cazul a fost verificat și este monitorizat de Asociația Născută Înger Piatra-Neamț. Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru mai multe detalii pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „terapie Florin autism”:

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22
  • Revolut 0742451007, cu mențiunea „terapie Florin autism”

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate