Foc pus intenționat la o casă din Neamț. Polițiștii au reținut un suspect

La data de 9 februarie, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din Săbăoani, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În fapt, în cursul zilei de 9 februarie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, din Săbăoani, cu privire la faptul că la un imobil nelocuit, din aceeași localitate, se manifestă un incendiu.

Pompierii din cadrul ISU Neamț deplasaţi la faţa locului au acţionat şi lichidat incendiul, fiind stabilită ca posibilă cauză generatoare folosirea intenţionată a unui surse de aprindere.

În urma cercetărilor efectuate şi a activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către polițiști, a fost identificat un bărbat de 37 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman în vederea luării unei măsuri preventive.

a transmis IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate