Fonduri pentru rețele de gaz în Neamț. Daniel Harpa: „Interesul nemțenilor este mai important decât orice miză politică”

Zeci de mii de nemțeni, din peste 30 de localități ale județului nostru, se vor putea racorda la rețeaua de gaze naturale, datorită celor 23 de proiecte finanțate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Valoarea totală a investițiilor se ridică la 212,793,384.40 lei, adică aproape 43 de milioane de euro.

Semnarea contractelor în această perioadă este o dovadă clară a angajamentului Guvernului condus de prim-ministrul Marcel Ciolacu, președintele PSD, față de dezvoltarea Neamțului. O sumă impresionantă, care va contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții pe meleagurile nemțene.”, a declarat președintele PSD Neamț, Daniel Harpa.

Proiectele aprobate pentru rețea distribuție gaze naturale vizează investiții în următoarele localități nemțene: Bălțătești, Bîra, Boghicea, Drăgănești, Dulcești, Făurei, Icușești, Ion Creangă, Mărgineni, Moldoveni, Bahna, Pângărați, Petricani, Agapia, Grumăzești, Răucești, Ruginoasa, Sagna, Ștefan cel Mare, Dragomirești, Războieni, Bodești, Girov, Dobreni, Gârcina, Târgu Neamț, Tașca, Timișești, Tupilați, Urecheni, Zănești, Români.

Când vorbim despre aducerea gazului natural în zeci de localități nemțene, vorbim despre normalitate și confort. Ca președinte al PSD Neamț, simt o bucurie unică atunci când demersurile noastre se concretizează, cum este și acest caz. Cu siguranță, nu va fi ultimul, sunt n investiții de făcut și în alte domenii la fel de importante, precum Sănătate, Apă-canal sau Educație, iar noi facem tot posibilul ca aceste investiții să se concretizeze.

Felicitări autorităților locale și asociațiilor de dezvoltare intercomunitară care au accesat fonduri prin Anghel Saligny și mult success tuturor în implementare!

PSD este mereu pentru Oameni și sprijină TOATE primăriile care se implică în accesarea de fonduri, indiferent de culoarea politică a primarului.

𝐂𝐫𝐞𝐝𝐞𝐦 𝐜𝐮 𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐞 𝐜𝐚̆ 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐧𝐞𝐦𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐝𝐞𝐜𝐚̂𝐭 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐦𝐢𝐳𝐚̆ 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐚̆.

Ne dorim ca Neamțul să prospere și să ofere o viață mai bună tuturor locuitorilor săi, iar împreună putem atinge acest obiectiv!

a mai precizat Daniel Harpa, președintele PSD Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate