Forțat de ordinele politice, primarul de la Piatra-Neamț își pune singur bețe în roate

Din cauza ordinelor primite de la partid, primarul municipiului Piatra-Neamț umblă iar cu dezinformări și manipulări.

Pe de o parte, domnul primar Andrei Carabelea zice că vrea colaborare, dialog și relații civilizate cu consiliul județean și firmele subordonate acestei instituții, pe de altă parte, la ordin de partid, lansează dezinformări și manipulări contra CJ Neamț și face atacuri la adresa președintelui CJ Neamț de care spune că s-a alocat o sumă ”faraonică pentru construirea biroului președintelui” ceea ce nici măcar nu e manipulare ci o minciună.

Azi, domnul primar a reîncălzit manipularea grosolană cu biroul de 2 milioane de euro al lui Arsene.
Nu credem sub nicio formă că domnul Carabelea e atât de slab și dezinformat încât nu e conștient că a primit de la partid ordin să propage o dezinformare grosolană. Nu credem că domnul primar nu știe că e vorba de o extindere de 2.300 metri pătrați a clădirii consiliului județean din care noul birou al lui Arsene ocupă doar 16 metri pătrați, mai ales că dacă ar avea posibilitate și el ar face această extindere la primărie imediat pentru că are exact aceeași problemă de supraaglomerare a birourilor din primărie cum o au și cei de la consiliul județean.

Poate nu ar fi rău ca domnul primar să se gândească la varianta în care este instigat în mod premeditat să îi facă ostili pe cei de la consiliul județean cu astfel de minciuni pentru a-și îngreuna singur colaborarea cu această instituție și cu firmele subordonate CJ Neamț.

Vine o perioadă foarte grea ca imagine și ca administrare a proiectelor pentru primarul din Piatra-Neamț. Poate nu ar fi rău să lase puțin luptele politice fără nicio miză la o parte că are cine să le ducă și fără implicarea lui și să își fixeze ca singură prioritate administrația locală și proiectele de mobilitate. Orice dispute politice în care se implică el vor avea doar un efect de frână în realizarea proiectelor și investițiilor din Piatra-Neamț. În astfel de perioade dificile pentru administrația locală, un primar ”smart” ar pune pe primul plan interesele propriei primării, propriile proiecte, propriile investiții și mai la urmă, dacă mai e locm și executarea ordinelor de partid care îi pot îngreuna realizarea priorităților.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate