Forțele Navale Române promovează cariera militară în Neamț

Maistrul militar cls. a II-a Marius-Gabriel Tomița, maistrul militar cls. a V-a Elena Iuliana Crișu și elevul caporal Mălin Iulian Crișu se află, săptămâna aceasta, în județul Neamț, unde participă la campania de promovare a carierei militare în Forțele Navale Române.

Însă nu vin singuri! Alături de ei îi vei cunoaște și le vei afla poveștile și infanteriștilor marini, scafandrilor militari și le vei putea adresa toate întrebările elevilor și studenților Colegiului Național Militar „Al. I. Cuza”, Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” și, desigur, ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale.

Desfășurarea campaniei de promovare a Forțelor Navale Române în județul Neamț este organizată în colaborare cu Centrul Militar Județean Neamț, Inspectoratul Școlar Județean Neamț și autoritățile publice locale din Piatra Neamț, Roman, Bicaz și Târgu Neamț.

informează Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale 

Programul campaniei de promovare cuprinde prezentări și expoziții de tehnică militară, armament și materiale cu specific marinăresc, astfel:

⚓marți, 14 martie, orele 10.00-16.00, și miercuri, 15 martie, orele 09.00-16.00, în Municipiul Piatra-Neamț, la Sala Cinema „Mon Amour”;

⚓miercuri, 15 martie, orele 10.00-14.00, în Orașul Bicaz, la Casa de Cultură;

⚓ joi, 16 martie, orele 10.00-13.00, în Municipiul Roman, la Sala Consiliului de la sediul Primăriei;

⚓ joi, 16 martie, orele 10.00-13.00, în Orașul Târgu Neamț, la Casa Culturii „Ion Creangă”;

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate