(FOTO) A plecat de acasă și nu s-a mai întors – Dacă îl vedeți, anunțați Poliția

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Săvinești continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului TĂNASE NECULAI, de 82 de ani, din Zănești.

La data de 9 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 iulie a.c, în jurul orei 23.00 , TĂNASĂ NECULAI, în vârstă de 82 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.60 m, greutate – 60 de kilograme, ochi albaștri, păr alb, ten deschis.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un tricou gri, pantaloni de pijama verde deschis, fiind încălțat cu șlapi negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Zănești și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de bărbatul în cauză, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate