(FOTO) Campionii RAY’S Dance, la mondiale: „Fiecare pas de dans a fost o poveste scrisă cu pasiune și dedicare”

La cea mai recentă ediție a WDSF WORLD CHAMPIONSHIP JUNIOR II LATIN din Vagos, Portugalia, s-a scris o pagină de aur în istoria dansului sportiv internațional. Perechea talentată și pasionată, compusă din Sabin Alexandru Marian și Dediu Alessandra Maria, originari din Neamț, a demonstrat că visurile pot deveni realitate și că dedicarea și pasiunea pot deschide uși către triumf.

La WDSF WORLD CHAMPIONSHIP JUNIOR II LATIN din Vagos, Portugalia, din 28 Octombrie, perechea nemțeană Sabin Alexandru Marian și Dediu Alessandra Maria a cucerit inimile și a scris istorie pentru clubul nostru. Locul 8 din 67 de perechi este o realizare extraordinară!

Această performanță este mai mult decât un simplu rezultat; este o manifestare a efortului lor, a devotamentului și a determinării de a ajunge în vârf. Cu mândrie și bucurie, sărbătorim această realizare remarcabilă, care reprezintă nu doar succesul lor personal, ci și dedicarea noastră față de dansul sportiv.

In a doua zi de concurs, 29 Octombrie, Alexandru și Alessandra au continuat sa farmece publicul. După o zi de pomină și-au adunat forțele și au concurat și la competiția WDSF OPEN STANDARD JUNIOR II. Aplaudați la scena deschisă de întreaga sală, Alexandru Marian Sabin si Alessandra Maria Dediu au urcat pe cea mai înaltă treapta a podiumului, ocupând locul 1 și câștigând medalia de aur la aceasta competiție.

Acești tineri talentați nu sunt doar campioni pentru noi, ci și modele pentru generațiile viitoare de dansatori. Ne simțim privilegiați să avem astfel de ambasadori dedicați ai dansului sportiv în rândurile noastre și suntem recunoscători pentru tot efortul și sacrificiul pe care l-au depus.

Mulțumim Federației Române de Dans Sportiv (#FRDS), Agenției Naționale pentru Sport (ANS), tuturor celor implicați și întregii echipe de antrenori pentru susținerea neîncetată și îndrumarea oferite acestor dansatori extraordinari.
Mulțumim tuturor celor care au crezut in noi și ne-au susținut !
Cu această victorie, am demonstrat că visurile pot deveni realitate cu pasiune și perseverență.

Felicitări și să continuăm să dansăm spre noi culmi!”, au transmis reprezentanții clubului RAY`S Dance.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate