(FOTO) Caroliștii au plecat la colindat

20.12.2022 – COLINDE și COLINDĂTORI – Liceul Carol I Bicaz

Ieri au răsunat cântecele care vestesc sărbătoarea sfântă a Crăciunului prima dată la cea dintâi casă din Bicaz, Primăria orașului, unde tinerii colindători au fost așteptați și primiți după datina strămoșească, apoi la Biblioteca „Mihai Eminescu” Bicaz, unde „am întâlnit gazde primitoare cu suflet cald, apoi la școala noastră, unde elevii au colindat și au rostit urături pentru profesorii lor” , a precizat director adj. prof. Suzana Hrap. Nu în ultimul rănd, colindele au răsunat și la I.S.J.Neamț prin vocea unui grup de profesori inimoși si elevi iubitori de tradiție.

Proiectul educațional „Tradiții si obiceiuri de Crăciun” se află deja la a doua ediție, anul acesta alăturându-se un număr și mai mare de elevi si profesori.

Mulțumiri speciale tuturor celor care ne-au primit, precum și doamnelor profesoare Geta Vasilache, Xenia Sîrbu, Gianina Hreniuc, care au pregătit cei aproape 80 de elevi colindători, grupului de cadre didactice care au interpretat cu sensibilitate colinde tradiționale românești, elevilor care au interpretat sceneta de Crăciun și doamnei profesoare Iulia Popescu precum și grupului de elevi care au reînviat traditia mersului cu ursul in Ajun de Crăciun.

  • a mai transmis director adj. prof. Suzana Hrap

Conducerea școlii apreciază in mod deosebit efortul celor care au contribuit la acest proiect de suflet.

Sărbători binecuvântate!

sursa: Liceul „Carol I” Bicaz

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate