(FOTO) Gala Bassai-Dai 2022

Sâmbătă a avut loc la Căminul Cultural din Borca evenimentul Gala Bassai-Dai 2022 în care au fost trecute în revistă activitățile și reușitele clubului de karate Bassai-Dai de pe parcursul întregului an.

Palmaresul clubului în 2022 cuprinde participarea la 9 competiții de karate (dintre care 2 internaționale) cu câștigarea a nu mai puțin de 57 de medalii, precum și participarea la 5 cursuri și stagii de pregătire. Toți sportivii clubului au primit cadouri, iar cei mai buni au fost recompensați cu diplome de excelență.

De asemena, a fost acordat premiul Sportivul Anului 2022, fericita câștigătoare fiind Georgiana Furtună. Au fost rostite discursuri emoționante, iar seara s-a încheiat cu un colind special dedicat antrenorului Mihai Popa, dar și cu bomboane și sucuri pentru toți copiii. Sensei Mihai Popa: “Îi felicit pe toți sportivii clubului pentru faptul că practică acest sport și pentru rezultatele de peste an. Multe mulțumiri celor care ne-au ajutat să dăruim copiilor cadouri de Crăciun: Primăria Hangu, domnul Ilie Sava (Borca), domnul Tudor Candrea (Borca) și domnul Paul Enache (Poiana Teiului). De asemenea, mulțumim doamnei Cristina Ursuleț și doamnei Cristina Petrea-Postăvaru pentru ajutorul acordat la organizarea acestui eveniment. Urăm tuturor un an nou mai bun, cu sănătate!

Felicitări, Bassai-Dai, și mult succes în noul an!

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate