(FOTO) Gospodărie distrusă de flăcări, în Neamț – Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

La ora 22:05, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie în comuna Rediu.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Punctul de lucru Roznov, SVSU Rediu, Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.
Ajunși la locul indicat pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă într-o cameră, la acoperișul locuinței și anexele gospodărești cu posibilitatea propagării și la gospodăria învecinată.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: acoperișul casei (construit din lemn și acoperit cu tablă) pe o suprafață de aproximativ 150 mp, bunurile materiale (aparate electrocasnice, mobilier, materiale textile și obiecte de uz casnic) din interiorul camerei și anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 100 mp în care se aflau o tonă de cereale și diverse unelte și scule de uz gospodăresc.
Doua femei, ce au suferit atacuri de panică au fost asistate medical de echipajele SMURD și SAJ la locul evenimentului. Una dintre cele două persoane a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate