[FOTO] Incendiu azi-noapte la o casă din Târgu- Neamț

Azi-noapte, la ora 02:04, prin apel la 112 pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de pe strada 9 Mai în orașul Târgu Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei anexe în care era amplasată o centrală termică. De asemenea incendiul era propagat și la acoperișul locuinței ce era atașată de această clădire, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la o altă casă din aceiași gospodărie.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului”,
transmite lt. Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț.

Potrivit sursei citate, flăcările au ars acoperișul anexei (construit din lemn și acoperit cu plăci din azbociment) pe o suprafață de aproximativ 60 mp, acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 20 mp (construit din lemn și acoperit cu tablă) și bunurile materiale ce erau depozitate în pod.

Pompierii precizează și cauza probabilă de producere a incendiului: coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Din fericire, nu au fost victime.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate