FOTO/ Percheziție în Crăcăoani: polițiștii au găsit bunurile furate dintr-o casă în construcție

Sâmbătă, 29 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Crăcăoani, la imobilul unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 15 martie-14 aprilie, un bărbat de  47 de ani, din Crăcăoani, ar fi pătruns într-un imobil nelocuit, aflat în construcție, aparținând unui bărbat de 46 de ani, din Ghindăoani, de unde ar fi sustras saci de ciment, saltele, două geamuri tip termopan și alte bunuri, cauzând un prejudiciu estimat de aproximativ 1.800 lei.

În urma perchezițiilor, au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii de furt a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani, în vederea desfășurării de activități procedurale.

La acțiune au participat luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate