FOTO/ Polițiștii din Târgu-Neamț, activitate cu prichindeii de la grădiniță

Vineri, 29 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț  au desfășurat activități educativ-preventive la Grădinița nr.1 din cadrul Liceului ,,Vasile Conta’’ Târgu-Neamț.

Temele abordate în cadrul activităților au urmărit conștientizarea și prevenirea situațiilor de bullying și formarea unui comportament responsabil.

Totodată, elevilor le-au fost prezentate regulile de circulaţie şi importanţa abordării unui comportament corect ca pietoni, pentru prevenirea implicării acestora în evenimente rutiere.

Astfel, aceștia au învățat că trebuie să traverseze strada doar pe ,,zebră” sau pe culoarea verde a semaforului pentru pietoni, să se asigure de fiecare dată și să nu alerge pe trecerea pentru pietoni pentru a fi în siguranță.

În cadrul activităților desfășurate cu ajutorul polițiștilor Serviciului Criminalistic au fost prezentate tehnica și dotarea Poliției Române, materialele folosite la Laboratorul Criminalistic privind modul de amprentare, precum și autospecialele de poliție.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate