[FOTO/ ȘTIRE ACTUALIZATĂ] Mașină lovită de tren, la Timișești. Două victime, soră și frate

Actualizare:

Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Târgu Neamț va acționa pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la aterizarea/ decolarea unui elicopter SMURD pe stadionul Cetatea din orașul Târgu Neamț. Elicopterul va prelua și transporta băiatul de 7 ani (victimă din accidentul feroviar de la Timișești) la un spital în municipiul Iași.

Femeia de 23 de ani va fi transportată de echipajul SMURD TIM (din cadrul Detașamentului Piatra Neamț) la UPU Piatra Neamț.

Știre inițială:

Astăzi, 14 decembrie, un autoturism a fost lovit de tren pe DJ 155B, în comuna Timișești, Neamț. În autoturism se aflau două persoane, mamă și copil.

Accidentul a fost anunțat în jurul orei 7.40, iar la fața locului au ajuns echipaje de poliție, ambulanță, pompieri.

Potrivit ISU Neamț, copilul a fost scos din mașină de către participanții la trafic. Acesta a fost preluat în stare de inconștiență, cu semne vitale. Copilul a fost transportat la CPU Târgu Neamț, transmite lt. Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț.

La sosirea pompierilor, conducătoarea auto era încarcerată. Femeia a fost scoasă din autoturism, fiind preluată de un echipaj de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț, potrivit sursei citate.

Cele două victime au 23 de ani, respectiv 7 ani.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul Regio, care circula pe ruta Pașcani-Târgu-Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Timișești, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor, a declarat sinsp Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate