FRĂȚIA ORTODOXĂ la mănăstirea Paltin și la Aiud

Timp din timpul lor, jertfit pentru tine, pentru România!

FRĂȚIA ORTODOXĂ, la mănăstirea Paltin și la Aiud

Frăția Ortodoxă a participat vineri, 17 martie, la o acțiune de voluntariat în cadrul mănăstirii noastre, pentru a susține activitatea filantropică dar și culturală a mănăstirii Paltin, ce deservește un azil pentru bătrâne, precum și alte activități filantropice.

Dăruind timp din timpul lor, cu brațele înarmate de puterea dragostei, cu inimile însuflețite de credința în Dumnezeu, acești frați adevărați te sprijină concret și dezinteresat în nevoile tale, renunțând la timpul lor liber din weekend sau concedii.

Concediul lor este bucuria de a-i vedea pe ceilalți fericiți, ceilalți însemnând frați aflați întru nevoi sau care pun umărul la clădirea morală și materială a acestui neam. Oriunde sunt români în suferință, acolo este și Frăția! Oriunde sunt români cu idealuri mărețe în piepturile lor pentru renașterea României, acolo sunt și ei! De aceea și pe chipurile lor se citește fericirea! Pentru că dăruind jertfă, dobândesc bucuria păcii în Hristos.

Osteniți după o zi intensă de muncă în cadrul mănăstirii și Fundației noastre, am purces împreună spre Aiudul însângerat de mucenicia martirilor din temnițele comuniste, spre a le cinsti jertfa lor întru Hristos pentru neamul nostru.

Împreună, prin muncă, rugăciune și menținerea culturii și spiritualității românești, nădăjduim să clădim o Românie mai bună!

Domnul nostru Iisus Hristos și Sfinții martiri și mărturisitori din temnițele comuniste, să le fie întotdeauna ocrotitori și sprijinitori!

sursa: Mănăstirea Paltin Petru Vodă

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate