Frumusețea înălțată în lentila lui Grasu Ștefan Constantin din Tarcău

Grasu Ștefan Constantin, un tânăr de 16 ani din Tarcău, este o altă dovadă de talent. Acesta este elev la Liceul Carol I din orașul Bicaz, dar pasiunea lui este fotografia.

Într-o discuție cu noi, ne-a împărtășit cum fiecare fotografie pe care o vedea pe internet îl impresiona profund, motiv pentru care și-a strâns banii și prima sa investiție a fost un aparat foto. La început, a încercat să interpreteze diferite fotografii realizate profesional, însă pe parcurs a reușit să le execute fără să mai stea pe gânduri, lăsându-se purtat de sentimente și inspirație.

Cu determinare și pasiune, Ștefan a evoluat în domeniul fotografiei, experimentând cu diferite tehnici și subiecte. De la peisaje spectaculoase la portrete emoționante, el a capturat frumusețea lumii din jurul său într-un mod unic și personal. Talentul său și devotamentul pentru arta fotografică i-au adus recunoaștere și admiratori în comunitatea locală și dincolo de ea.

Cu toate că încă este la începutul călătoriei sale în lumea fotografiei, suntem convinși că are un viitor strălucit în față.

Dorim să-i urăm mult succes în continuare și să-l vedem cum își dezvoltă și își împlineste pasiunea cu fiecare captură pe care o realizează!

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate