Furt cu repetiție într-un supermarket din Neamț

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, au fost sesizați de personalul de serviciu din cadrul unui supermarket, cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat să sustragă de pe rafturile magazinului mai multe produse.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, la data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 12:50,  un bărbat de 55 de ani, din  Roman, ar fi încercat să sustragă, dintr-un supermarket din municipiul Roman, mai multe produse cosmetice și de igienă personală, acesta fiind oprit de către angajații magazinului.

Totodată, la data de 5 noiembrie a.c., persoana în cauză ar fi sustras, din același supermarket mai multe produse cosmetice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și tentativă de furt.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate