Furt dintr-o societate comercială din Piatra-Neamț/Autorul este chiar un fost angajat (FOTO)

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că în noaptea de 12 spre 13 septembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns prin escaladarea gardului, în incinta sediului societății comerciale, din Piatra-Neamț, iar ulterior ar fi spart un perete din rigips și ar fi sustras din interiorul unui birou un laptop, o tabletă și un telefon mobil, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 8.000 de lei.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Piatra-Neamț, a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Piatra-Neamț, fost angajat al societății în cauză.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat de polițiști în totalitate.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestei infracțiuni.

Sursa/foto: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate