Furtuna a lăsat mai multe sate din comuna Bârgăoani fără curent – Echipe în acțiune pentru restabilirea alimentării cu energie electrică

O puternică furtună care a lovit comuna Bârgăoani a provocat întreruperi în alimentarea cu energie electrică în mai multe sate. Locuitorii din aceste zone se confruntă cu lipsa curentului electric, iar echipajele de intervenție lucrează în continuu pentru a restabili furnizarea de energie.

Furtuna a cauzat avarii la rețeaua de distribuție electrică, ducând la întreruperi în alimentarea cu curent în satele din comuna Bârgăoani. Această situație a afectat activitățile zilnice ale locuitorilor, inclusiv funcționarea echipamentelor casnice și a sistemelor de comunicație.

Autoritățile locale și operatorul de distribuție a energiei electrice au mobilizat echipe de specialiști pentru a remedia avariile și a restabili cât mai curând posibil alimentarea cu curent electric. Lucrările de reparație și înlocuire a echipamentelor deteriorate sunt în desfășurare, iar prioritățile sunt stabilirea siguranței și readucerea energiei în satele afectate.

În ciuda dificultăților întâmpinate, se fac eforturi susținute pentru a minimiza neplăcerile cauzate de întreruperea curentului electric. Echipajele de intervenție lucrează în ritm susținut pentru a verifica și repara linii de înaltă și joasă tensiune, transformatoare și echipamente avariate.

Pe măsură ce operațiunile de remediere progresează, se recomandă locuitorilor din satele afectate să se informeze despre starea lucrărilor și să ia măsuri de precauție adecvate în timpul procesului de restabilire a alimentării cu energie electrică.

Autoritățile își exprimă regretul pentru inconvenientele create de întreruperea curentului și își asigură comunitatea că se depun toate eforturile pentru a rezolva situația în cel mai scurt timp posibil.

Se recomandă locuitorilor să se bazeze pe surse alternative de iluminat și să ia măsuri suplimentare pentru a-și proteja bunurile și a se asigura că respectă instrucțiunile de siguranță emise de autorități în timpul perioadei de întrerupere a energiei electrice.

Actualizările privind progresul lucrărilor de remediere și restabilire a alimentării cu energie electrică vor fi furnizate în mod regulat către comunitate, iar eforturile de rezolvare a acestei situații de urgență vor continua până când energia electrică va fi readusă complet în toate satele afectate din comuna Bârgăoani.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate