Furturi din Mașini pe SECU. Un Suspect Reținut

Patru mașini au fost sparte în cursul nopții de 2 spre 3 septembrie (sâmbătă spre duminică), în zona de campare Secu, unde oamenii se bucurau de un grătar într-o atmosferă relaxantă.

Conform informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, duminică, 3 septembrie a.c., în jurul orei 09:30, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Iași, a sunat la numărul de urgență 112 pentru a semnala că i-au fost sustrase mai multe bunuri din mașina sa personală.

Din ancheta inițiată de polițiști s-a stabilit că, în noaptea de 2 spre 3 septembrie, între orele 03:00 și 07:00, autori necunoscuți au pătruns în patru autoturisme parcate în zona de campare Secu și au sustras diverse bunuri.

Forțele de ordine din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, sprijinite de cei din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Târgu-Neamț și Formațiunii Ordine Publică Târgu-Neamț, au reușit să identifice și să localizeze o persoană bănuită de comiterea acestor fapte. Suspectul este un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Pipirig.

Marți, 5 septembrie a.c., după ce au acumulat suficiente probe, autoritățile l-au reținut pe bărbatul în cauză pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în aceste furturi. Autoritățile solicită și sprijinul comunității pentru soluționarea acestor cazuri și îi îndeamnă pe cei care dețin informații relevante să le ofere la sediul IPJ Neamț sau să apeleze numărul de urgență 112.

Reamintim cetățenilor să fie precauți și să nu lase bunuri de valoare în mașinile lor nesupravegheate, în special în zonele cu aglomerație redusă.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate