Gala de premiere Recorder Athletes – O șansă de a susține tinerii campioni din Neamț

  • Elevii școlilor din județul Neamț se unesc pentru a celebra performanța în karate și pentru a susține viitorul sportivilor împreună cu antrenorul lor, Bogdan Barcan

Data: 20 Septembrie 2023
Ora: 17:00
Locație: Sala Calistrat Hogaș Consiliul Județean Neamț


Într-o inițiativă care promovează excelența și susține viitorul sportului neamțean, Clubul Sportiv Recorder Athletes din Piatra-Neamț vă invită cu bucurie și entuziasm la Gala de Premiere a clubului.

Evenimentul, care se va desfășura în parteneriat cu TSD Piatra-Neamț, condus de către președintele Ciprian Boroș, împreună cu echipa acestuia, aduce în prim-plan realizările remarcabile ale tinerilor sportivi din județul Neamț care au demonstrat pasiune și angajament în karate.

Sensei Bogdan Barcan, prin această gală, dorește să ofere ocazia copiilor de a fi aplaudați și de a le fi recunoscute performanțele realizate până în prezent, iar cu acest prilej vor putea fi susținuți în parcursul lor sportiv spre excelență. Clubul își propune să dezvolte talentele sportive și să promoveze valorile sportului în comunitatea noastră prin prezența a celor aproximativ 70 de copii pe care îi antrenează, cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani.

Veți avea ocazia de a descoperi competițiile de prestigiu la care au participat tinerii sportivi, premiile pe care le-au câștigat și planurile lor viitoare. De asemenea, veți putea contribui la acest vis prin susținerea dumneavoastră, de orice natură. Prin contribuția dumneavoastră, acești tineri pot ajunge la performanțele mult dorite, reușind să facă județul nostru mândru.

„Clubul Sportiv Recorder Athletes sărbătorește nu doar excelența în performanță, ci și importanța sportului ca fundament strategic pentru o societate sănătoasă”, a declarat Bogdan Barcan, fondatorul și antrenorul principal al clubului din Piatra-Neamț. „Contăm pe prezența oamenilor implicați pentru a putea oferi sportivilor susținere continuă și recunoașterea eforturilor depuse de-a lungul timpului.”

Așadar, organizatorii contează pe prezența publicului pe 20 septembrie pentru a sărbători spiritul sportiv, pentru a aplauda tinerii talentați și pentru a contribui la viitorul lor strălucit în karate. Evenimentul va fi o experiență memorabilă și o ocazie de a face parte dintr-o comunitate dedicată dezvoltării sportive și a excelenței.

Vă așteptăm cu inima deschisă și cu spirit de echipă pentru a sărbători împreună pasiunea acestor sportivi.

Pentru mai multe informații și detalii despre eveniment, vă rugăm să ne contactați prin telefon: 0753341141.

transmit organizatorii.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate