(GALERIE FOTO): Accident cu victimă în această dimineață, în Piatra-Neamț

ISU Neamț informează că în această dimineață a avut loc un accident rutier pe strada Izvoare din cartierul Speranța.

Potrivit informațiilor primite de la martori, în urma evenimentului rutier a rezultat o victimă iar evenimentul rutier s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate. La fața locului sunt prezente un echipaj al Poliției, pompierii precum și o ambulanță SAJ. Victima în discuție este conștientă însă la momentul redactării acestui articol nu se cunosc informații suplimentare.

Revenim cu un comunicat oficial în cel mai scurt timp.

COMUNICAT ISU NEAMȚ:

La ora 07:06 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe strada Izvoare din municipiul Piatra-Neamț.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SAJ Piatra Neamț.
În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se afla doar conducătorul auto și un autobuz în care se aflau conducătorul auto și 10 călători.
Până la sosirea forțelor de intervenție toți pasagerii s-au autoevacuat.
Conducătorul autoturismului, un bărbat de 23 de ani a necesitat îngrijiri medicale. Aceasta a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Piatra Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

IMAGINI primite de la un participant la trafic:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate