George Lazăr: ” vom reda Grințieşului şi Ceahlăului renumele de care trebuie să se bucure! „

Ieri, George Lazăr împreună cu senatorul Eugen Țapu-Nazare, doamna primar din comuna Grințieş, Ana Bustihan şi cu primarul comunei Ceahlău, Dumitru Coroamă, au avut o întâlnire cu oamenii de afaceri din aceste localități pentru a construi un plan de promovare a turismului local.

Comunele Grințieş şi Ceahlău se bucură de unele dintre cele mai frumoase peisaje montane din județul Neamț şi de localnici cu experiență în comercializarea produselor naturale, specifice acestor locuri.

Atât eu şi domnii primari, cât şi oamenii de afaceri din zonă, ne dorim să revitalizăm turismul montan de aici şi să promovăm micii întreprinzători, prin crearea unui brand pentru produsele din zona de munte a Neamțului.

⛷În rândul priorităților pe care le-am stabilit se află amenajarea pârtiei de sky din Durău, un proiect important, care va facilita turismul de iarnă, dar şi construcția unui centru spa, unde turiştii se pot relaxa şi bucura de priveliştea deosebită pe care o găsesc aici.

🏹 Am discutat astăzi şi despre satul medieval al haiducilor pe care îl vom construi aici, o atracție unică, unde turiştii, dar şi localnicii, vor putea trăi experienţa istoriei locale cu care ne mândrim.

Bineînțeles, un rol semnificativ în realizarea aceator demersuri îl joacă atragerea fondurilor europene, care vor sprijini modernizarea şi dezvoltarea localităților din această zonă.

În ceea ce priveşte programele de finanțare disponibile, domnii primari au depus deja proiecte de investiții şi vom urmări îndeaproape orice oportunitate prin care putem atrage noi investitori şi surse de finanțare pentru ceea ce ne propunem.

ℹ Turismul nemțean are un potențial enorm şi este esențial să promovăm aceste locuri unde natura, oamenii şi Dumnezeu au adus atâta frumusețe, linişte şi sănătate.

🤝Mă bucur să găsesc, ca de fiecare dată, un sprijin puternic din partea oamenilor de afaceri locali și împreună sunt convins că vom reda Grințieşului şi Ceahlăului renumele de care trebuie să se bucure!

George Lazăr

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate