George Simion, președintele AUR, vizită la Piatra-Neamț pentru strângerea de semnături necesare pentru alegerile europarlamentare (VIDEO)

George Simion, președintele AUR, a venit la Piatra-Neamț sâmbătă, 30 martie, pentru a susține echipa locală la strângerea de semnături pentru alegerile din 9 iunie pentru Parlamentul European. Acesta a fost întâmpinat de numeroși membri și susținători, în frunte cu deputatul Dumitrina Mitrea și senatorul Sorin Lavric.

„O să mergem din casă în casă să le strângem. Mă bucur să vă văd atât de mulți și de determinați împotriva acestor alegeri neconstituționale, ilegale, pe care le fac pe 9 iunie, pentru că sunt fricoși. De ce se tem ei, nu o să scape. Să dea Dumnezeu să reușim să aducem un pic de normalitate în România. Mesajul nostru pentru toți este: La muncă! Mergem la muncă să dăm comasații jos! Fiecare dintre voi sunteți forța care dărâmă sistemul comasaților.”, a declarat George Simion.

Cu acest prilej, AUR a anunțat și candidatul la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț în persoana lui Marius Vasile Apopei.

Mai multe detalii în materialul video.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate